28 octombrie 2009

Emotie de toamna


Mi-e dor de o toamna adevarata. Mi-e dor de o toamna frumoasa. De fapt cred ca mi-e dor sa simt o toamna frumoasa, o toamna adevarata. Probabil ca si toamna de anul asta a fost la fel, din punct de vedere obiectiv, cu toate celelalte, insa eu, nu stiu de ce, nu am mai simtit la fel. Nu am mai simtit, cum de fapt am vrut sa simt dintotdeauna si am reusit, toamna ca un anotimp superb prin complexitate. Am iubit, iubesc, si voi iubi "bacovianismul". Vreau mohorare linistitoare, vreau ploi interminabile care sa-mi bucure fiecare particica a corpului ce atinge patul dupa-masa in fata tv-ului, vreau o bucurie tampa (inexplicabila) atunci cand simt caloriferul cald, vreau gradina de flori moarta, vreau o atmosfera zemuinda de frunze putrede, vreau balti noroioase, vreau seninatate sufleteasca oferita de un cer innorat in crepuscul . La toate astea, antitetic, mai vreau din cand in cand cate un senin zevzec de toamna care sa dea contur si contrast pamantului si prin care sa vezi Dunarea de pe Retezat printre niste boabe de struguri copti. Totul exista, cu toate astea insa.....

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!